A kókuszdió feltöréséről
már írtam, hogy én hogyan csinálom. Nekem
be is jött. Volt hogy egészben
kifejtettem a diót, de
olyan is volt, hogy csak darabokban..
Egyesek szerint, a keskeny
végénél levő lukak közül
valamelyik mindig vékonyabb,
és ott akármilyen szúró, bökő eszkközzel
át lehet szúrni, és ki lehet előtte önteni a tejet.
Van aki szerin nem jó. De szerintem
akkor nem jó az a lé, ha már megposhadt
esetleg. Általában jó szokott lenni.
Vásárláskor feltétlenül meg kell lötyögtetni
a kókuszdiót, hogy halljuk, van-e benne
elég folyadék.
A következő helyen különböző
eljárásokat olvashatunk.
Úgy is ide tehetném, hogy
"vicc lap" de a kókuszdió
feltörésével járó bakikat írják le.Én
jókat mosolyogtam.
A kókusz nagyon sok mindenre jó,
és diétázni is lehet vele.
Nekem azért tettszik, mert nem azt írja,
Nekem azért tettszik, mert nem azt írja,
hogy semmit nem ehetsz,
csak..........
Mindent lehet enni, a szénhidrátot kell
csökkenteni, és az eljárásokban
van a titok nyitja.
Aki kedvet kapott a kókuszdióhoz
annak jó birkózást kívánok.
Ha elsőre nem megy, ne
keseredj el.
A rutin, és az évek csodákra képesek.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése